Kategorier
Drönarfilm

Drönarfoto ger en bild av byggnader och annat ovanifrån

Att se saker ovanifrån och få en helhetsbild kan vara svårt. Med hjälp av drönarfoto kan man få precis allt det som man har svårt att se från markposition.

Det är svårt att få en överblick av byggnader eller händelser när man står på marken. Gäller det höga byggnader är det ingen som kan se hur taket ser ut uppifrån. Då får man hitta alternativa lösningar för att kunna se sådana saker. Många har börjat använda sig av drönare för att kunna komma upp i höjd. 

Idag finns det drönare med inspelningsfunktion som kan både filma och fota. Det gör att man kan få ett foto eller en filmsekvens från ovan av drönaren.  Skulle det vara ett hål i taket på en byggnad så kan man med ett drönarfoto ge direktiv om var hålet är.

Drönarfoto för att få en överblick

Andra gånger drönare kan göra insatser är vid demonstrationer eller andra större folksamlingar. Dels kan man med en drönare hålla koll så att det inte utbryter oroligheter. Dels kan man även ta drönarfoton över folksamlingen som tidningar kan publicera.

Andra sammanhang som drönare är bra är för jordbrukare. Har man djur som går på underhållsbete för att hålla rent i naturen åt länsstyrelsen kan det vara svårt att hitta dem. De kan beta på ett stort område med svår terräng. Anlitar man en drönarpilot kan piloten flyga över området och leta efter boskapen. Jordbrukaren kan då få ett drönarfoto eller en drönarfilm över var boskapen befinner sig. 

Ta reda på mer genom att besöka: drönar-foto.se